download MP3 music at Audiobits

Noadja

Noadja

Noadja

www.noadja.comgenres: dance,
  • Biography by Above All Records

Naam: Noadja
Echte naam: Matthijs Duijm
Genre: House en (Progressive) Trance
DJ sinds: 2003

V: Hoe ben je aande naam “Noadja” gekomen?
A: "Noadja" betekent: ontmoeting met God. Ik hoop dat mensen een ontmoeting met God door de muziek heen mogen hebben die ik produceer of draai tijdens een DJ set.

V: Waarom ben je gaan DJ `en?
A: Op mijn 8e ben ik begonnen met trompet spelen en dat vond ik ook erg leuk. Op een gegeven moment ben ik wel (tijdelijk) gestopt maar ontdekte ik ook Dance en Trance en dat zette me aan om mijn eerste platenspelers te kopen. Ja inderdaad, die dingen waar je nog met vinyl op draait. Ik dacht dat DJ `s hun eigen tracks maakte door met die twee platen te draaien haha. Gelukkig weet ik nu dat dat alleen voor het mixen is en heb ik een computer en synthesizers etc. om mijn tracks te produceren.

V: Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?
A: Ik heb optredens op mooie locaties gehad met bekende DJ`s (Andy Hunter, Airwave, Chuckie). Mijn halve finale plaat in de Next Top DJ contest van discotheek "Brothers" was ook een hoogtepunt. Er waren een hoop deelnemers dus het was erg fijn dat ze mijn mix waardeerde. Helaas kon ik er die avond niet zijn om te draaien dus ik kon ook niet voor de finale plaats gaan...

V: Nog toekomstplannen?
A: Jazeker, produceren! Ik wil in de toekomst nog veel meer aandacht geven aan het produceren van mijn eigen muziek. Ik heb een heleboel ideëen liggen die allemaal goed uitgewerkt moeten gaan worden.

AlbumsTools

NL EN